Verzenden en retourneren

Levertijd en verzending

Alle zendingen binnen Nederland worden met PostNL verzonden. Zij leveren in principe de volgende dag. Dit betekent dat als je jouw bestelling op werkdagen voor 16.00 uur besteld, je het pakket de volgende dag in huis hebt. Bestel je in het weekend of na vrijdag 17.00 uur dan ontvang je jouw producten dinsdag. Op het moment dat je bestelling is ingepakt in ons magazijn ontvang je een mailtje met daarin het bericht dat je pakket is verzonden en te volgen is via het Track & Trace systeem van PostNL.

Voor bestellingen binnen Nederland boven €55,- rekenen we geen verzendkosten. Bij een lager bestelbedrag zijn de verzendkosten €4,95 per bestelling.

Voor bestellingen naar de Benelux of Duitsland boven €75,- rekenen we geen verzendkosten. Bij een lager bestelbedrag zijn de verzendkosten €8,50 per bestelling.

Zelf je bezorgtijd of -plaats kiezen

Komt de bezorging niet goed uit? Kies dan zelf waar en wanneer je het pakket wilt ontvangen. Je ziet de mogelijkheden voor het wijzigen van de bezorging in de Track & Trace omgeving.

Je kunt kiezen voor:

bezorging op een ander moment (overdag of ‘s avonds).
bezorging bij uw dichtstbijzijnde PostNL-locatie.

Bezorger gemist?

Als je niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een bericht voor je achter. We komen standaard de volgende werkdag nogmaals langs met je pakket. Je kunt ook zelf een tijd- of plaats kiezen na de eerste keer. Dit kan met de code op het bericht die de pakketbezorger achterlaat. Je kan je keuze tot 22:00 uur aan ons doorgeven.

Lukt het ook de tweede keer niet om je pakket te bezorgen? Dan bewaren we het voor je op een PostNL-locatie bij je in de buurt. Je hebt dan twee weken de tijd om het pakket op te halen. Daarna sturen we het terug naar de afzender.

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen als je het pakket ophaalt, anders mogen zij het pakket niet aan je meegeven.

Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping Bijlage I, maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Uitgezonderd van retourzending zijn producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na levering is verbroken."

Retour adres

CBD Discounter
Tulpenlaan 2
1731WC   Winkel